• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


Liepājas sakarnieku salidojums "SIRDĪ-SAKARNIEKS" Liepājā 20.05.2023

2023.gada 20.maijā notika  Liepājas sakarnieku 2. salidojums "SIRDĪ -SAKARNIEKS" Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā. Piedalījās bijušie un esošie sakarnieki, arodbiedrības biedri, no visām sakaru struktūrām Liepājā un rajonā [ETUS,PMK-2,TUSM-5, Sakaru mezgls, Lattelekom, Citrus Solutions, Verdi, 114.], kopā 85 dalībnieki ! Liels paldies LSAB PRO valdei un personīgi Irēnai Liepiņai par atbalstu!

Sakarnieku salidojumu atklāja LSAB PRO prezidente I. Liepiņa. Pēc atklāšanas tika demonstrēti slaidi un fotogrāfijas, kā arī video no dažādiem Liepājas sakaru infrastruktūras modernizācijas darbiem. Vakara gaitā notika konkursi un sacensības starp komandām. Koncertu sniedza zvanu ansamblis “Campanella” un senioru deju kolektīvs ,,Rietumvējš’’, kur piedalās arī mūsu sakarniece Lidija Ādama. Sakarnieku duets Māris Millers un Verners Kiršs, ģitāras pavadījumā dziedāja dziesmu “Pilsētā kurā piedzimst vējš”, kam pievienojās visi salidojuma dalībnieki. Kolēģi bija sagatavojuši prezentāciju par Liepājas sakarnieku darbu "Lattelecom" (tagad Tet grupa)  no 2000. līdz 2010. gadam. Prezentācijas autore - Marina Belonožkina (Tet, TVC AO). Sakarniekiem tika dāvāti suvenīri.

Pēc prezentācijas sekoja kopīga dziesma - "Viss nāk un aiziet tālumā" ģitāras pavadībā. Vakara noslēgumā, mūzikai skanot, dalībnieki varēja no sirds izdejoties un piedalīties aktīvās atrakcijās deju zālē. Pārtraukumos notika konkursi par sakaru nozares vēsturi un “Vai Tu pazīsti Liepāju?”.

Laiks pagāja nemanot. Sakarnieku salidojums ir izskanējis, un visi pošas mājup.

Uz tikšanos vēl !!!

Lai top Sakarnieku salidojumi !!! 

Liels paldies LSAB PRO par atbalstu.

Ar cieņu,

 

Elga Morozova

LSAB PRO Kultūras  un aktīvās atpūtas pasākumu organizatore

 

 



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.