• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


LSAB PRO biedri dodas uz Stokholmu, Zviedriju , 23.06.2023-25.06.2023

2023.gada 23.jūnijā  LSAB PRO biedri devās ceļojumā no Liepājas cauri Rīgai uz Tallinu un Stokholmu.

Ceļš pa Latviju, Igauniju. Pirmā atpūtas vieta Keilas ūdenskritums, kur iedziedājām Līgo svētku noskaņas! Cienājāmies ar Latvijas Jāņu sieru un pīrāgiem, un priecājamies par svētku mirkli.

Iebraucot Igaunijā gids mūs iepazīstināja ar ceļojuma noteikumiem uz prāmja "Baltic Queen".

1.diena.Iebraucām Tallinā. Gids mūs iepazīstināja ar Tallinas vecpilsētu. Ekskursijas laikā priecājamies par šaurajām pilsētas ieliņām un vecpilsētas šarmu un ieturējām maltīti vecpilsētas krodziņos.Tālāk devāmies uz prāmi, lai iekārtotos kajītēs. Vakarā bija iespējams baudīt ceļojuma šarmu ar patīkamu atpūtu un krāšņām šovu izrādēm. Bija iespēja apmeklēt saunu un citas izklaides.

2.diena.Iebraucot Stokholmas ostā, mūs sagaidīja autobuss ar vietējo gidi, lai dotos ekskursijā pa Stokholmu. Pēc vecpilsētas apskates devāmies uz Vāsas  muzeju. Vēlā pēcpusdienā atvadāmies no gides, pasniedzot suvenīru no Latvijas. Dodamies uz prāmi, lai dotos mājup. Vakara gaitā varam noskatīties sagatavotās šovu izrādes, kā arī padejot.

3.diena.Ceļš Tallina-Pērnava.Pa ceļam gids mūs aizveda uz Pētera I rezidenci, Kadriorgas pili. Iepriecināja ziedu kompozīcijas pils pagalmā.Neliela ekskursija pa Pērnavas vecpilsētu.Ceļš pa Igauniju līdz Latvijas robežai un tālāk ceļš mājup.

 

Paldies par atbalstu LSAB PRO un  par šo fantastisko jūras ceļojumu.

 

Ar cieņu,

Elga Morozova

LSAB PRO Kultūras un aktīvās atpūtas ceļojumu organizatore



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.