• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


LSAB PRO biedri apmeklē Līvas ciema svētkus Liepājā 21.05.2022-22.05.2022

LSAB PRO biedri 2022.gada 21.maija rītā devās divu dienu ekskursijā uz Liepāju, Līvas ciema svētkiem.

LSAB PRO biedriem tika izsniegtas aptaujas anketas, kuras viņi aizpildīja brauciena laikā. Arodbiedrība aktīvi veic pārrunas ar darba devēju par biedru aktuālajiem jautājumiem un priekšlikumiem par darba vides uzlabojumiem. Koplīgums ir nepārtraukti jāuztur spēkā un jāatjauno, lai tas atbilstu mūsdienām un straujajām izmaiņām darba vidē. Aicinām visus uzņēmuma darbiniekus iesaistīties arodbiedrībā, lai  kolektīvi aizstāvētu savas intereses  darba vietā.

Klausoties stāstījumā par Liepājas vēsturi, Liepāja bija jau klāt. Tur mūs sagaidīja gide.

Pastaigā pa Liepāju, iepazinām pilsētu un tās arhitektūru. Pēc pastaigas pateicāmies gidei par ekskursiju un pasniedzām nelielu suvenīru no Rīgas. Tālāk devāmies uz Līvu ciema svētkiem, kur noklausījāmies priekšnesumus, ko sniedza muzikanti no visas Latvijas. Mums bija iespēja nogaršot gardus ēdienus un mājražojumus. Līvu ciema svētku noslēgumā devāmies uz sporta aktivitātēm/boulingu. Pēc tam sekoja atpūta viesnīcā.

Otrajā  dienā pēc brokastīm atvadījāmies no viesnīcas ”Amrita” un devāmies uz Liepājas koncertzāli "Lielais dzintars”. Ekskursijas laikā gids mums stāstīja par koncertzāles tapšanu. Sadzirdējām skaņu vibrācijas un novērtējām koncertzāles labo akustiku.

Pēc tam devāmies uz Kuldīgu, kur mūs sagaidīja saulaina diena. Klausoties gida stāstījumu, priecājāmies par Ventas seno tiltu, Ventas rumbu, kas  ir lielākā Eiropā un kur vēl joprojām lido zivis!

Pēc pastaigas pa vecpilsētu, kafejnīcā "Staburadze” nobaudījām garšīgas pusdienas.

Pēc maltītes devāmies uz Jūrmalas pusi, kur pastaigājāmies pa Ķemeriem un citām vēsturiskām vietām Jūrmalā. Daudzas skaistas, vēsturiskas ēkas gaida savu atjaunošanu un prasmīgus saimniekus.

Pastaiga pa Jomas ielu-  un brīvais laiks pie jūras paskrēja nemanot!

Vēlu novakarē ieradāmies Rīgā.

Pateicamies LSAB PRO par atbalstu ” Līvas ciema svētku” Liepājā apmeklējumam.

 

Ar cieņu,

Elga



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.