• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


LSAB biedru ekskursija uz Čehiju 21.09.2019-25.09.2019

2019. gada. 21. septembra agrā rītā LSAB biedru grupa gan no Tet AO, gan Latvijas Pasta arodorganizācijas devās no Rīgas ekskursijā uz Prāgu, Čehiju.

Pirmajā dienā ceļš vijās cauri Latvijai, Lietuvai un Polijai, kamēr sasniedza Čehiju. Brauciena laikā klausījāmies gida stāstos par valstīm un ievērojamām vietām, kurām pabraucām garām. Vēlā vakarā sasniedzām viesnīcu Prāgā un devāmies atpūsties.

Otrā rītā, pēc brokastīm, mūs sagaidīja vietējā gide, ar kuru devāmies pastaigā pa Prāgu. Apmeklējām Prāgas pili, Sv. Vita katedrāli, Kārļa tiltu, Vāclava laukumu, Rātsnamu un astronomisko pulksteni. Pēc pastaigas devāmies nobaudīt čehu nacionālo virtuvi un alu. Vēlā vakarā, braucot uz viesnīcu, varējām redzēt skaisti izgaismoto Prāgu!

Trešajā rītā jau mūs ceļš veda uz slaveno kūrortu Karlovi Vari. Klausījāmies gida stāstus un izmēģinājām vairākus minerālūdeņus. Tālāk devāmies uz Františkovi Lažņi, kas ir slavena ar ārstnieciskām dūņām un minerālūdeņiem. Pēc pastaigas devāmies uz baseinu kompleksu Akvaforums. Vēlu vakarā atgriezāmies viesnīcā.

Ceturtajā dienā pēc brokastīm mūs gaidīja brauciens uz Česke Budejovice. Gida pavadībā izstaigājām baroka stila vecpilsētu un brīnišķīgo pils parku. Redzējām pils parkā īstu brūno lāci!

Tālāk ceļš mūs aizveda uz Česki Krumlova. Pilsētas vēsturiskais centrs un pils iekļauti UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Vēlu atgriežamies viesnīcā un jau atvadījāmies ar dziesmu no mūsu čehu gides.

Piektajā dienas rītā pabrokastojām un devāmies uz mājām. Braucot skatījāmies filmas. Kopumā nobraucām 3540 km, bet noguruma vietā bija prieks par redzēto un piedzīvoto.

Ekskursija bija izdevusies !
 
Iespaidos dalījās - Elga, Tatjana, Līga
LSAB biedres



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.