• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


LSAB PRO biedri apmeklē koncertuzvedumu “Ķiršu koks” Latgalē, Rēzeknes koncertzālē “Gors” 13.05.2022

2022.gada 13.maija rītā LSAB PRO biedri no Kurzemes devās uz Latgali, lai kopā ar biedriem no Varakļāniem, Lielvārdes, Zasas pagasta un Sēlijas apmeklētu koncertuzvedumu “Ķiršu koks” Rēzeknes “Gorā”. Koncertuzvedumā piedalījās Iveta APKALNA (ērģeles), Gundars ĀBOLIŅŠ (stāstnieks), J. Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas bērnu koris un citi.

“Mans vectēvs bija ķiršu koks”- nav tikai grāmata par metafiziskiem jautājumiem – tā vienlaikus ir arī nesamāksloti dzīvīgs un daudzviet līdz asarām uzjautrinošs vēstījums par bērnību, kādu mēs vai nu esam, vai vēlētos būt izdzīvojuši – ar īstiem smiekliem un nobrāztiem asiņainiem ceļiem, ar patiesām skumjām un ēverģēlībām, ar svaigi ceptām (nē, taču tīri itāliskā garā eļļā vārītām – ardievu, diēta!) pankūkām un galvu reibinošu kāpelēšanu pa ķirša zariem.

Pēc koncerta varējām pastaigāties pa koncertzāli, kā arī aprunāties ar stāstnieku Gundaru Āboliņu. Viss stāstītais izraisīja vēlēšanos gan apmeklēt Jauno Rīgas teātri, gan noklausīties vēl kādu Ivetas Apkalnas ērģeļmūzikas koncertu.

Burvīgs, fantastisks koncertuzvedums “Kiršu koks”, kas aizkustināja līdz asarām!

Liels paldies LSAB PRO par pasakaino Rēzeknes apmeklējumu. Turpmāk vēl.

Ar cieņu,
Elga



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.